Zeilen in Overijssel

 

 

 

Zeilen in Overijssel.

Steeds meer zeilers gaan inzien dat zeilen in Overijssel fantastische mogelijkheden biedt voor een heerlijke watersportvakantie.

 

Mooie meren en knusse dorpjes

Het zeilen op de meren als de Beulakerwijde en Belterwijde rondom eiland de Ronduite biedt vele kansen voor de beginnend maar zeker ook de ervaren watersporter. Daarnaast zijn er fantastische zeiltochten te maken via het Zwartewater, de Vecht en de IJssel. Leg met uw zeilboot aan in het knusse stadje Blokzijl, de dorpjes Ossenzijl, Kalenberg en uiteraard Giethoorn. Ook de Hanzesteden Hasselt, Zwolle en Kampen zijn perfect te bezoeken vanaf het water en zelfs de provincie Drenthe kent vele vaarroutes.

Zeilen in Overijssel

 

Zeilen in Nationaal park Weerribben-Wieden

Maar vergeet ook zeker niet het Nationaal park Weerribben-Wieden. Dit park is in de winter zeer bekend onder schaatsers die houden van een tocht door een ongekend mooi stukje natuur. Maar waarom zou je in de zomer niet door dit geweldige gebied varen. Met een zeilboot van Njuta Watersport heb je vele mogelijkheden, de Trotter’s zijn er op uitgezocht dat je door de geringe diepgang in dit gebied niet snel aan de grond zult lopen en een geweldige zeilervaring zult beleven.

 

Giethoorn, de perfecte uitvalsbasis

Uiteraard kun je met de zeilboten van Njuta Watersport ook perfect naar Friesland varen. Via de staande mast route ben je binnen een halve dag op het Tjeukemeer en kun je zo verder het Friese meren gebied ontdekken. Ook het IJsselmeer is binnen een halve dag te bereiken. Giethoorn is dan ook een geweldige uitvalsbasis voor degenen die een keer vanuit een ander gebied willen zeilen of degenen die graag dichter bij huis huren.

Haven BlokzijlGracht Hasselt HanzestadTjalk StenendijkZeilen in de Weerribben

 

Door het zeilen in de provincie Overijssel te stimuleren wil Njuta Watersport je helpen te ervaren dat dit gebied ongekende mogelijkheden heeft op watersport-gebied.
Wil je graag een keer zeilen in Overijssel bekijk dan hier de zeilboten die Njuta Watersport verhuurt.

Zeilboot huren in Overijssel

Copyright 2017 Njuta Watersport