Skip navigation Menu

Gastenboek Growin' Up

 

 

Wil je ook de Growin’ Up een Doerak 780 AK motorboot huren en wil je weten hoe andere gasten deze Doerak hebben ervaren lees dan hier alle verhalen die onze gasten achterlieten in het gastenboek op deze motorboot.

Wil je naast deze verhalen meer informatie over de Doerak 780 AK?


Wat een leuke boot is de Doerak en wat vaart hij makkelijk!

Beste Rieuwert, Wat een leuke boot is de Doerak en wat vaart hij makkelijk! Ondanks het weer hebben we ontzettend genoten! Het was voor ons de eerste keer om met een bootje lang weg te gaan en het is heel goed bevallen dus we gaan het zeker vaker doen!
We hebben nu ook 2 kapiteins in de dop!

Groeten, Wieteke, Erik, Lauren & Mirthe

 

 

 

 

 


Even de vaart eruit, het jachtige stadsbestaan inruilen voor het kalme landschap.

Beste Rieuwert & Evelien, je vaartip, ‘de vaart eruit halen’, was precies goed! Is ook een goed advies voor vakantie-genieten: even de vaart eruit, het jachtige stadsbestaan inruilen voor het kalme landschap. Wij hebben met volle teugen genoten, op een kam vaartje. Dank dus! (maar nog steeds geen IJsvogel gezien helaas).

Hartelijke groet en wellicht tot ziens,
Dop & Jane


Het was heerlijk om er even uit te zijn in een heel andere wereld. We komen graag weer terug.

Ons 2e verslagje in je logboek. Jammer want we hadden al veel eerder en vaker een tripje willen maken. Vrijdag hebben we weer en wind getrotseerd. Zaterdag een mooie dag gehad waarbij de ouders van Martine ook super genoten hebben van jullie bootje. Zondag helaas een kort dagje, we vertrekken zo naar Giethoorn.
Het was heerlijk om er even uit te zijn in een heel andere wereld. We komen graag weer terug.

Groetjes voor jullie allebei en een knuffel voor jullie hond.
Gerke, Martine, Kim en Chris. En Shasta natuurlijk ook

 

 

 

 

 

 


We hebben heerlijk gevaren met jullie Doerak

We hebben heerlijk gevaren met jullie Doerak. 31 uren gevaren zonder problemen. We hebben genoten!
Groeten van Henk & Henk


De ultieme manier om totaal te onthaasten: Tuffen met de Doerak

De ultieme manier om totaal te onthaasten: Tuffen met de Doerak door de Weerribben en daarna dat prachtige Friesland. Een Top-Week gehad!
Merike & Tom


Wij hadden een klein thuis op het water voor een week.

Beste mensen, Wij hadden een klein thuis op het water voor een week. Een hele mooie tocht met zon, regen, wind en iedere avond een fijne stadje.
Wij hebben Steenwijk, Ossenzijl, Blokzijl, Hasselt en Giethoorn bezocht en wij hadden veel plezier.
Hartelijk bedankt!
Christoph, Eva-Maria, Julius, Joella & de hondjes Beppo en Lewis uit Duitsland


Prachtige tijd op de Growin’ Up bij stralend weer!

Prachtige tijd op de Growin’ Up bij stralend weer!
Zwartsluis, Marknesse, Blokzijl, Muggenbeet, Beulakerwijde, Belterwijde, Ossenzijl. Zeker weer!
Toni, Nadine, Emma, Jan.


Nice boat, nice trip

Nice boat, nice trip! And best captain ever!! Thx, Toni.
Dré aus Nickenich


Ik heb nu een week gevaren en weet nu al dat ik hier volgend jaar 2 weken ga huren.

Hallo Rieuwert,
Wat een geweldige boot om mee te varen en wat is alles top voor elkaar aan boord. Ik heb nu een week gevaren en weet nu al dat ik hier volgend jaar 2 weken ga huren. Zo mooi de omgeving Zwartsluis, Blokzijl, Vollenhove, Ossenzijl. Een week is te kort! En dan natuurlijk het prachtige weer wat ik erbij heb. Een keer een technische probleem gehad maar 1 telefoontje en Rieuwert was heel snel ter plaatse en loste het probleem snel op zodat ik snel door kon met mijn reis.

Rieuwert, bedankt voor de goede zorgen en tot volgend jaar maar dan 2 weken!
Groetjes, John


Het was een onvergetelijke vakantie met 6 mensen en een hond op de Growin’ Up.

Hoi Rieuwert,
Wat hebben we weer genoten van je boot! 2 Weken lang Friesland ontdekt met vrienden. Over de Turfroute met al z’n sluisjes via Akkrum naar Ter Herne waar we Hielke en Sietse hebben ontmoet. In Sneek gelegen bij de waterpoort. Via Heeg naar het mooie Sloten. Om daarna via het Tjeukemeer en de Driewegsluis in Ossenzijl de 16e verjaardag van Puck te vieren. Met al afsluiting mooie kanoën in de Weerribben. Het was een onvergetelijke vakantie met 6 mensen en een hond op de Growin’ Up. Bedankt voor de goede zorg en tot de volgende vaarvakantie!

Groetjes van,
Jordie, Katrie, Puck, Jip, Gijs, Jet en Kato.


Tjonge dat was pas echt NJUTA!

Een prachtig lang weekend genieten op jullie mooie Growin’ Up. Al het geleerde tijdens de vaarinstructiedag kunnen toepassen. We hebben genoten Nederland eens vanaf het water te bewonderen. Genoten van de natuur, zelfs de arend gezien :). Rieuwert en Evelien bedankt voor jullie schipperslessen, bier, drop en nootjes. We hopen jullie nog eens vaker op te zoeken.

Schip Ahoi,
Gerke, Martine, Kim en Chris

 

 

 

 

 

 


gastenboek-plaat

‘Jammer dat je niet mee was: je hebt wat gemist.’

Jammer dat je niet mee was: je hebt wat gemist! Er waren momenten dat we ons in Suriname waande: warmte en wildernis. Heerlijk en prachtig. Trouwens, ook de muggen deden ons aan de tropen denken… Wat een knus slaapvertrek achterin, voor ons perfect met onze 1m69, voor onze vrienden met hun lange lijven wel wat kort.

Bedankt!

Harry en Tineke & Fokkelien en Rijk


‘We hebben heerlijk genoten op je Doerak.’

We hebben heerlijk genoten op je Doerak! Vaak lekker de zeiltjes opgerold, behalve de laatste twee dagen, omdat we toen veel wind & regen hadden.
Mooie route gevaren, Beltschutsloot, Zwartlsuis, Blokzijl, Weerribben (=zo prachtig), Ossenzijl, Kuinre, Tjeukemeer, Sloten, Woudsend, Sneek en toen weer richting Giethoorn.

Fijn, bedankt voor je telefonische hulp toen we wateralarm hadden op het zwarte water…. En bedankt voor het super leuke pakketje wat aan boord stond… lekker!

Hartelijke groeten,

Hennie, Els & Dirk-Jan


‘Nederland is mooi vanaf het water.’

Wat hebben we een prachtige week doorgebracht op je boot. Het prachtige stralende weer heeft er zeker aan meegeholpen. Buiten de  “steigerstress” (van mij) verder alleen maar genoten. Nederland is mooi vanaf het water! De boot is voor 2 meer dan ruim, heeft de hele week als een “zonnetje” gelopen. Wat je nodig hebt, is aanwezig. Kortom we zullen jou en je boten zeer, positief aanprijzen bij vrienden/ familie die ook zin hebben in een week varen in deze omgeving.

Wie weet, tot kijk.

Frans en Ellen


‘We hebben de boot ook een tijdje cabrio gemaakt om zo lekker bruin te worden. Het was namelijk geweldig weer.’

Bedankt dat wij gebruik mochten maken van deze mooie boot. We hebben lekker kunnen koken, zonnen en slapen 🙂
Ik (Femke) en Donna sliepen in de achterkajuit en mijn vader op het bank-bed in de voorkajuit.
We hebben de boot ook een tijdje cabrio gemaakt om zo lekker bruin te worden. Het was namelijk geweldig weer!
We hebben door prachtige kanalen gevaren & gesurfd. Bedankt!

Groetjes,, Femke, Donna en Sander


‘Het dieseltje tuft betrouwbaar en probleemloos door de vaarten en kanalen.’

Ondanks het slechte weer hebben wij genoten van een weekje varen met de Doerak 7.80. Vandaag, onze laatste dag is het prachtig weer en genieten we nog meer van de mogelijkheden van de boot en de mooie omgeving. Het is een genot om met de cabriokap te varen. Het zicht rondom is zeer goed en ook onze kapitein geniet. De boot is ons zeer goed bevallen. Hij is ruim en van alle gemakken voorzien. Ook met slecht weer kom je de dagen goed door op de boot. Het dieseltje tuft betrouwbaar en probleemloos door de vaarten en kanalen. We hebben 1 gevalletje van pech gehad, er zat een t-shirt in de schroef hierdoor kregen we problemen met het besturen v/d boot en de motor begon te stinken. Gelukkig had Rieuwert ons uitgelegd hoe we van binnenuit bij de schroef konden komen. Manlief heeft zijn hand in het gat gestoken en kon zo het shirt verwijderen. Hierna liep alles weer als een zonnetje!

Bedankt voor een gezellige en mooie boot. We hebben ervan genoten!

Groet kapitein: Hans, Kok: Ilse, Matroos: Wouter, Opstapper: Steven


‘De Doerak ziet er verder prachtig uit.’

Na twee dagen met z’n zessen hadden wij de Doerak voor ons alleen. Wat een ruimte heb je dan tot je beschikking. We hebben heerlijk gevaren. Het weer zat niet echt mee maar donderdag en vrijdagochtend heeft weer het één en ander goedgemaakt. Stralende zon.
De Doerak ziet er verder prachtig uit. Donderdag met open kap was het ’n cabrio boot. We zijn zeker van plan vaker een bootje te huren en weten waar we deze leuke Doerak kunnen huren. Dus … wellicht tot ziens!

Hr. gr. Remko en Diana


‘De kinderen eigenden zich onmiddellijk de achterkajuit toe en dat was hun nest voor de komende dagen.’

Wij hadden de eer om de spits af te bijten in deze gezellige en ruime Doerak. De kinderen eigenden zich onmiddellijk de achterkajuit toe en dat was hun nest voor de komende dagen. We hebben twee keer in de natuur geslapen en een frisse ochtendduik was onze douche. De laatste dag in Ossenzijl op camping ‘De Kluft’ en daar weer even echt ‘gedoucht’. Onze vrienden gaan nog lekker een paar daagjes verder. We hebben genoten! Bedankt voor de uitvoerige uitleg en we zien je vast nog eens terug.

Groeten Remco, Andrea, Eefje & Marijn


 

Copyright 2024 Njuta Watersport

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Welkom bij Njuta Watersport,
kan ik je ergens mee helpen?
Vrolijke groet, Rieuwert