Skip navigation Menu

Over Njuta Watersport

 

 

 

 

Genieten op het water, dat is Njuta!

Beleef een bijzondere vakantie met onze Doerak motorboten.

Ontdek de prachtige natuur en gezellige dorpjes & steden in Overijssel en Friesland met onze Doerak motorboten. Ervaar het buitenleven, de rust van wild kamperen én het comfort van jouw eigen huisje op het water… En dat huisje neem je mee naar waar jij maar wil!
Dat is pas vrijheid!

Met z’n tweëen zullen wij er alles aan doen om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Onze bedrijfsnaam is Zweeds voor ‘genieten’ en dat is dan ook het enige gevoel dat telt tijdens jullie vaarvakantie. Vanuit dit ideaal is Njuta Watersport opgericht door Rieuwert en sinds een aantal jaar werkt ook Evelien vol plezier mee in de haven. Ons thuis op het water is ook jullie thuis op het water.
Wij genieten als jullie genieten.

Was het je trouwens al opgevallen? Al onze boten zijn vernoemd naar nummers van Bruce Springsteen. Zijn nummers zijn een belangrijke inspiratiebron voor zorgzame levensgenieters zoals wij. Daag ons dus gerust uit het liedje van jouw boot mee te zingen voor je uit de haven vertrekt voor jouw vaarvakantie.

Kun je nog niet (goed genoeg) varen? Wij leren het je met plezier tijdens onze vaarinstructies! Weet je niet goed waar je naar toe wil met de boot? Wij verklappen je met liefde waar je de mooiste plekjes kan vinden! Wij kennen het gebied en onze boten op ons duimpje en dragen deze kennis vol enthousiasme aan jullie over.

Ben je benieuwd waarom we doen wat we doen? Of wil je onze trots eens van dichtbij bekijken? Kom dan gewoon eens bij ons aanwaaien voor een praatje, je bent welkom!

Tot in de haven!

Rieuwert & Evelien

Alle boten van Njuta Watersport

Doerak 780 AK
Doerak 780 AK
Doerak 800 AK
Doerak 950GSAK

 

 

Ligplaatsen
Njuta Watersport:

Jachthaven Vos
Jonenweg 1
8355 CL Giethoorn

Contact:

info@njutawatersport.nl
06-20807521

Copyright 2024 Njuta Watersport

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Welkom bij Njuta Watersport,
kan ik je ergens mee helpen?
Vrolijke groet, Rieuwert