Skip navigation Menu

Vakantie in eigen land

 

 

 

 

 

Wil jij op vakantie in eigen land?

Een lekker weekendje weg, een midweek er tussen uit of een lekkere lange vakantie?
Het kan allemaal met een bootvakantie, de manier voor een vakantie in eigen land. Veel mensen weten niet dat je zonder vaarbewijs een boot mag huren, maar alle boten die wij verhuren zijn vaarbewijs vrij! Uiteraard is het wel handig dat, als je geen ervaring hebt, je even goed op weg geholpen wordt. Hiervoor hebben wij passende vaarinstructies welke vooraf aan je vakantie geven kan worden. Zo kan je met een gerust hart op pad en is varen voor iedereen toegankelijk!
 

Wat kan je zoal doen op een vakantie in eigen land met de boot.

  • Uiteraard lekker varen waardoor je Nederland van af een heel andere kant kan zien.
  • Vakantie vieren door lekker te relaxen op één van de ‘wildkampeer (aanleg)plekken’ om hier te gaan overnachten. Geniet van de vele vogels en misschien heb je zelfs het geluk om een otter te zien. De Weerribben-Wieden, het Nationaal park, waar de thuis haven van Njuta Watersport midden in ligt heeft vele mooie plekken waar je heerlijk tot rust komt!
  • Een stadwandeling maken in de leuke dorpjes en stadjes die je aan kan doen. In Overijssel heb je steden als Blokzijl, Hasselt, Zwolle, Kampen. Maar je kan natuurlijk ook naar Friesland varen en steden aan doen zoals; Sloten, Heeg, Sneek, IJlst.
  • Op vakantie hoort natuurlijk ook een lekker verfrissende duik. En het mooie is, zolang je op de boot zit heb je een ontzettend groot zwembad om je heen.
  • Of stel je voor, een lekkere bbq met een lekker glas wijn of een goed biertje terwijl je geniet van de zonsondergang boven het water….

Ben je al overtuigd? Bekijk dan onze boten en plan jou vaar vakantie in eigen land!

Copyright 2024 Njuta Watersport

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Welkom bij Njuta Watersport,
kan ik je ergens mee helpen?
Vrolijke groet, Rieuwert