Skip navigation Menu

Varen in Overijssel

 

 

 

 

Varen in Overijssel, de ontdekking voor vele watersporters.

Steeds meer watersporters zien in dat naast varen in Friesland ook Overijssel fantastische mogelijkheden biedt voor een heerlijke watersportvakantie. Overijssel is dan ook hard aan de weg aan het timmeren op watersport gebied.

 

Knusse dorpjes

Een algemeen bekend dorpje wat volledig gericht is op watersport is Giethoorn. Maar er is meer!
De meren als de Beulakerwijde en Belterwijde of rivieren als het Zwartewater, de Vecht en de IJssel. Leg met je boot aan in het knusse stadje Blokzijl, de dorpjes Ossenzijl, Kalenberg en uiteraard Giethoorn. Maar vergeet zeker ook niet de Hanzesteden Hasselt, Zwolle en Kampen. Deze oude handelssteden zijn uiteraard perfect te bezoeken vanaf het water.

 

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Maar vergeet ook zeker niet het Nationaal park Weerribben-Wieden. Dit park is in de winter zeer bekend onder schaatsers die houden van een tocht door een ongekend mooi stukje natuur. Maar waarom zou je in de zomer niet door dit geweldige gebied varen. Met een boot van Njuta Watersport heb je vele mogelijkheden, de Doerak heeft een geringe diepgang waardoor je op heel veel plaatsen kunt komen.

 

Een heerlijke watersportvakantie

Uiteraard kun je met de Doerak motorboten van Njuta Watersport ook perfect naar Friesland varen. Via de staande mast route ben je binnen een halve dag op het Tjeukemeer en kun je zo verder het Friese meren gebied ontdekken. Overijssel, en in het bijzonder Giethoorn, is dan ook een geweldige uitvalsbasis voor degenen die een keer vanuit een ander gebied willen varen of degenen die graag dichter bij huis huren.

 

 

Doerak Motorboot huren in Overijssel

Copyright 2024 Njuta Watersport

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Welkom bij Njuta Watersport,
kan ik je ergens mee helpen?
Vrolijke groet, Rieuwert